Questions Fréquentes

Produsele Rogé Cavaillès sunt testate pe animale?

Testarea produselor cosmetice pe animale este interzisă din 2009. Produsele finite Rogé Cavaillès și Somatoline Cosmetic nu sunt testate pe animale.

Unde pot găsi data de expirare a produsului?

Indicarea unei date de expirare nu este obligatorie pentru produsele cosmetice a căror perioadă de valabilitate minimă depășește treizeci de luni. Pentru aceste produse, este indicată perioada de utilizare optimă după deschidere fără a aduce prejudicii consumatorului (PAO). Această dată este indicată printr-un simbol care reprezintă o cutie de cremă deschisă, urmat de perioada recomandată pentru utilizare (exprimată în luni și/sau ani)

De unde pot obține un card de fidelitate Rogé Cavaillès sau vouchere de reducere?

Ne pare rău, însă în prezent nu avem card de fidelitate sau vouchere pentru produsele Rogé Cavaillès. Însă, mai multe oferte promoționale sunt disponibile în farmaciile selecționate.

Cum pot primi documentația despre produse?

Puteți procura broșurile gamei de la distribuitorii gamei sau de la punctele de vânzare care au produsele noastre. De asemenea, vă invităm să vizitați site-ul nostru, unde veți găsi toate informațiile disponibile privind toate gamele noastre de produse. Ne puteți trimite întrebări în legătură cu acestea la adresa următoare : mail@rogecavailles.fr

Aș dori să particip la testarea clinică a produselor. Care este procedura?

Nu recrutăm voluntari pentru studiile noastre clinice. De fapt, din motive de obiectivitate și de confidențialitate, politica internă a grupului nostru ne impune să realizăm aceste teste în laboratoare independente, care dispun de propriile grupuri de voluntari.

Care sunt prețurile de vânzare ale produselor Rogé Cavaillès?

Potrivit legii privind libertatea stabilirii prețurilor, Rogé Cavaillès nu poate impune prețuri de vânzare farmaciilor. Fiecare distribuitor este liber să stabilească prețurile de vânzare către consumatori.

Aș dori să lucrez la Rogé Cavaillès. Cui ar trebui să mă adresez?

Pentru a vă depune candidatura, trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa următoare: recrutement@rogecavailles.fr

Solicitări de parteneriat sau de sponsorizare

Pentru orice solicitare de parteneriat sau de sponsorizare va trebui să prezentați un dosar detaliat și bine argumentat privind proiectul. Deoarece primim un număr foarte mare de solicitări, numai solicitările complete vor primi un răspuns.

Cerere de distribuție internaționala

Dacă doriți să distribuiți produsele noastre în țara dvs, vă invităm să contactați pentru orice informație serviciul export, la adresa următoare : export@rogecavailles.fr

Dacă sunteți jurnalist

Puteți contacta agenția noastră de relații cu publicul: RPCA - Nathalie CHRYSAFIS n.chrysafis@rpca.fr

De unde pot cumpăra produsele Rogé Cavaillès?

Produsele noastre trebuie să fie recomandate de către un farmacist, astfel încât le veți găsi direct în punctele de vânzare (farmacii și drogherii).

Pot primi eșantioane?

Din păcate, nu furnizăm eșantioane, dar puteți găsi produsele noastre în format de voiaj în punctele de vânzare, unde puteți primi recomandări și puteți încerca produse adecvate necesităților dvs