Termeni & Condiții

I. Despre www.rogecavailles.com

În conformitate cu legea franceză nr. 2004-2005 din 21 iunie 2004, destinată creării încrederii în economia digitală, www.rogecavailles.com (în continuare “site-ul”) oferă publicului informații despre marca și produsele Rogé Cavaillès.

Site-ul este proprietatea companiei Rogé Cavaillès – SAS, cu un capital social de 800.000 € și înregistrat în Registrul comerțului și al firmelor din Nanterre sub numărul 318 473 083 Siret: 418 073 383 00014 – cod de înregistrare cu TVA: FR 73 418 073 383

Sediul Rogé Cavaillès se află la: Le Doublon – 11 avenue Dubonnet 92407 Courbevoie Cedex, Franța.

Director web: Nadia Abourahim – mail@rogecavailles.fr

Toate informațiile disponibile pe Site și orice utilizare a acestuia sunt supuse exclusiv și exclusiv legislației franceze.

Găzduit de:
Planeta de servicii
69 rue de Lyon
75012 Paris
Telefon:

Proiectare, construcție și dezvoltare:
Castor & Pollux
Julien Cocquerel (0637057764)
www.castoretpollux.com

II. Termenii și condițiile generale de utilizare pentru Site și serviciile oferite

Prin vizitarea site-ului, sunteți de acord să respectați pe deplin Termenii și condițiile generale de utilizare prezentate în Termenii și condițiile noastre.

III. Produse sau servicii oferite de Rogé Cavaillès

În conformitate cu politica de comunicare Rogé Cavaillès, site-ul își propune să informeze utilizatorii despre produsele mărcii, furnizând informații precise. Cu toate acestea, pot exista inexactități sau omisiuni: compania nu poate, în niciun caz, să fie trasă la răspundere pentru eventualele erori prezente pe site.

IV. Limitări contractuale

Informațiile publicate pe Site sunt supuse controlului calității pentru a-și asigura fiabilitatea. Cu toate acestea, nu putem fi trași la răspundere pentru explicații tehnice inexacte. Dacă observați o eroare privind informațiile pe care le-am fi putut omite, vă rugăm să ne anunțați prin pagina de contact a site-ului. Linkuri direct sau indirect legate de Site nu sunt sub controlul nostru. Prin urmare, nu putem garanta exactitatea informațiilor prezentate pe aceste site-uri web.

V. Proprietatea intelectuală și conținutul site-ului

Conținutul și structura site-ului sunt protejate prin dreptul de autor. Utilizarea privată a informațiilor furnizate pe Site este autorizată. Cu toate acestea, este necesară autorizarea companiei Rogé Cavaillès pentru a reproduce informații sau date – în special pentru utilizarea comercială a textelor, fragmentelor sau imaginilor găsite pe Site.

VI. Competiții și promoții pe acest site

Toate competițiile și evenimentele promoționale de pe Site vor fi supuse propriilor Termeni și Condiții, distincte de acești Termeni și Condiții.